Administració de COMUNITATS DE PROPIETARIS

Administració de COMUNITATS DE PROPIETARIS

Gestionem COMUNITATS DE PROPIETARIS!

NECESSITES QUE GESTIONEM LA TEVA COMUNITAT?

Un dels serveis que oferim, i que en els últims anys ha crescut a demanda a la nostra empresa, és la gestió i administració de les comunitats de propietaris. Per petició dels nostres clients, vam iniciar-nos en aquest servei, i ens porta a dia d’avui a oferir diferents tipus de serveis per les comunitats.

SERVEIS

El més demandat, és la gestió complerta de la comunitat, l’administració integral on ocupem la funció d’administrador – secretari. Les funcions que realitzem són el control econòmic i gestió de comptes, vetllar per la bona convivència de la comunitat tant en les obligacions i drets dels propietaris com en la conservació dels béns comunitaris, mediació, assessorament als propietaris en els aspectes generals de la comunitat, execució i gestió dels acords presos en les assembles de propietaris, gestió de les incidències i reparacions per la conservació de la comunitat i també la custòdia de tota la documentació.
Una vegada finalitzat l’any comptable es tanquen els comptes i es convoca per petició del president una assemblea anual. La documentació que s’envia en aquesta convocatòria és l’estat actual de comptes de la comunitat, pressupostos, morositat, punts a acordar entre els presents, possibles millores, incidències,.…
També podem oferir un servei d’administració personalitzat adaptat a la petició de cada comunitat, que podria incloure el control a final d’any econòmic (despeses i ingressos) amb la preparació de la informació econòmica (resums i detalls de despeses i ingressos, la seva repercussió per cada entitat i el balanç de situació) que ha de disposar tot propietari en l’assemblea anual ordinària, realitzant-se les gestions comuns de reunions els propis veïns.

COST DEL SERVEI

Efectuem un pressupost personalitzat per a cada comunitat d’acord el seu número d’entitats i els serveis que disposa. El pressupost és anual per anys complerts. En cas d’haver d’efectuar gestions referents a l’anualitat anterior caldrà pressupostar a part. Inclòs en el preu del servei la papereria. Tan sols es cobrarà a part enviaments de cartes i documentació que no siguin per correu electrònic, i els suplerts (notificacions, burofaxos, sol·licituds de subvencions per part de tècnics, informes tècnics i pericials, assessorament jurídic en cas de morositat i reclamacions legals, juntes extraordinàries, llibres d’actes, …). L’horari d’assemblees sempre és de dilluns a dijous amb hora d’inici de reunió màxima 19h. Validesa pressupost: 30 dies. Els preus s’actualitzen amb l’IPC anual.

Com a API i dins del col·lègi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Catalunya, disposem d’una assegurança de RC i caució mitjançant el mateix, d’acord l’article 55.3.c de la Llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l’habitatge de la Generalitat de Catalunya i el Decret 12/2010, del 2 de febrer, que en regula els requisits per exercir l’activitat d’agent immobiliari.

ESTUDI D’ESTALVI PER LES COMUNITATS

 iMMS ofereix un servei únic d’estudi dels comptes actuals de la comunitat, a fi d’obtenir possibles millores respecte el pressupost anual de la comunitat. Realitzem un estudi particular dels diferents serveis contractats de la comunitat: manteniment d’ascensors, extintors, assegurança, despeses bancaries, servei de neteja, electricitat…).

En el 95% de les comunitats que gestionem hem aconseguit reduir el pressupost anual el primer any.

Si esteu interessats en els nostres serveis, demaneu-nos un pressupost sense compromís, indicant el número d’entitats, serveis que disposa la comunitat, … a comunitats@imms.cat o al telèfon 664076001.

Si precisen més informació els podem assessorar més concretament a la nostra immobiliària situada a Solsona, al passeig St. Antoni M. Claret, 2 local 7.

Related posts

Horari estiu

HORARI D'ESTIU Horari d'obertura juliol i agost: De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h *Per...

Continue reading

Calendari Nadal

HORARI OBERTURA NADAL 2022 · 2023 Horari d'obertura laborables de dilluns a divendres de 9.30 a...

Continue reading

iMMS estrena pàgina Web

iMMS Serveis Immobiliaris estrena pàgina web amb una imatge fresca i...

Continue reading