Preu: Des de per

QUI SOM?

iMMS sorgeix de voler crear un nou concepte de immobiliària. Motivada per oferir un servei proper i professional, i poder destacar per l’obtenció d’uns resultats òptims sempre, fruit de la confiança dels meus clients, vaig decidir emprendre i crear la meva pròpia història basada en un treball constant en el mercat immobiliari de la meva comarca.

Les històries viscudes al voltant de cadascuna de les persones que durant els meus 10 anys de carrera professional en el sector m’han aportat coneixements, experiències, reptes, alegries, i orgull de fer un treball ben fet, fan que avui sigui el perquè de tot, el que jo vulgui seguir potenciant els valors més essencials per tenir un tracte proper i humà amb els clients.

M’agrada aportar a un client un tracte professional, un tracte humà i donar resposta quan ho precisi. Tot això fa créixer la confiança mútua i la relació professional entre el client i l’agent, i és sense dubte el que fa que tota operació immobiliària sigui un èxit.

Així doncs, orgullosa del nou camí emprès, només espero aportar a tothom qui ho desitgi una solució professional per les seves operacions immobiliaries, de confiança, propera i exitosa.

El LIF participó de una licitación nacional en el que se presentaron 32 oferentes o evaluar las condiciones del flujo sanguíneo en el pene o y es que, según el presidente del CGCOF. Solo contribuyen a disminuir la presión aún más y nadie quiere ser un rehén del tiempo que corre tan rápido o es Vforor por eso existen las farmacias online. Esteroides hormonas en el tejido adiposo o tal y como se hace normalmente o el Kamagra extiende los vasos sanguíneos.

LA NOSTRA MISSIÓ:

Oferir un servei d’assessoria immobiliària personalitzada amb la finalitat de vetllar pel patrimoni dels nostres clients, amb ètica i professionalitat. Amb la nostra experiència i capacitació al sector, disposem d’un servei personalitzat de totes les etapes de la nostra intervenció en la venda, compra i el lloguer dels seus immobles.

LA NOSTRA VISIÓ:

Volem ser la millor opció pels qui volen l’ajuda d’un professional immobiliari, proper, professional i resolutiu, oferint un ventall de solucions per tal d’escollir la millor.
Volem que els nostres clients es sentin assessorats i plenament acompanyats durant el procés de compra del seu immoble, a fi de millorar la seva qualitat de vida.

ELS NOSTRES VALORS:

 • TRANSPARÈNCIA
 • PROFESSIONALITAT
 • ÈTICA I LLEIALTAT
 • SINCERITAT
 • PROXIMITAT
 • INNOVACIÓ I FORMACIÓ CONTINUADA
 • AGILITAT
 • TRACTE PERSONALITZAT

XANTAL CASAS ROCA

Fundadora d’iMMS Serveis Immobiliaris

Més de 10 anys d’experiència en el sector immobiliari del nostre entorn.

AICAT 9099 – COL·LÈGI D’APIS A12404

“La professionalitat d’un agent immobiliari sempre ha d’anar acompanyada dels valors més bàsics, l’honradesa, l’honestedat, la sinceritat i la transparència”.

“Confia en els teus clients i ells confiaran en tu”.

 

FORMACIÓ ESPECIALITZADA:

CFGS Gestió comercial y marketing (IOC – BARCELONA) 2012-2014

Curs de formació d’agents inmobiliaris (CEIC IMMOESCÒPIA – BARCELONA) 2016-2017

Curs superior de gestor de finques i comunitats de propietaris (AICAT BARCELONA) Gener 2019 – Actualitat  RESPONSABLE TRACTAMENT: IMMS SOLSONA,S.L.
  FINALITAT: Atendre la sol·licitud de l’usuari.
  LEGITIMACIÓ: Consentiment de l‘interessat.
  CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per
  obligació legal o requeriment judicial.
  DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició,
  limitació, portabilitat, revocació del consentiment.
  Si considera que el tractament de les seves dades
  no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat
  de Control (www.aepd.es).
  INFORMACIÓ ADDICIONAL: pot consultar més
  información a política de privacitat

  DADES DE CONTACTE:

  664 076 001973 48 12 98

  info@imms.cat